SUBOTICA 2020

BZC Laptop servis RTV je novi šampion Srbije

SUBOTICA – Tokom vikenda Subotica je bila domaćin završnog turnira Kupa Srbije u minifudbalu. Nakon dvodnevnog nadmetanja pobednički pehar podigla je ekipa „BZC laptop servis RTV“ iz Novog Sada i na taj način došla do titule prvaka države, dok je pobednik Biznis Kupa „Devoteam“ takođe iz Novog Sada.

Proteklog vikenda na terenima SRC „Prvomajska“ odigran je završni turnir Kupa Srbije u minifudbalu. Prvak države je ekipa „BZC laptop servis RTV“ iz Novog Sada koja je u finalu nakon penala slavila protiv „Hidro baze“ iz Beograda rezultatom 7:6. Biznis Kup pripao je novosadskoj ekipi “ Devoteam“ nakon pobede nad „Alpakom“ iz Subotice.

Novosađani su u finalu snage odmerili sa „Hidrobazom“. Beograđani su poveli golom Jovana Lazarevića, ali je nastavak doneo izjednačenje, a precizan je bio Strahinja Ilić. Regularni deo završen je bez pobednika 1:1 nakon čega je usledilo izvođenje penala. Bolja je bila ekipa „BZC laptop servis RTV“ i slavila sa 7:6 za prvo mesto i epitet prvaka države. Hidro baza Beograd – BZC Laptop servis RTV 1:1 (1:0) (6:7P)

„Hidro baza“: Filip Simović, Marko Perić, Nikola Rnić, Davor Popović, Nemanja Crnoglavac, Milivoje Jovičić, Jovan lazarević, Simeon Kopanja, Nikola Pavlović, Strahinja Patrov, Srđan Ivanković, Darko Milanović, Ivan Štokić, Stefan Stanojević, Jakov Vulić.

„BZC Laptop servis RTV“ : Siniša Milanov, Stahinja Ilić, Nikola Malidžan, Veselin Guberinić, Čedomir Tomčić, Đorđe Celin, Aleksa Barać, Lazar Letić, Nikola Tomić, Slobodan Tomić, Goran Nedić, Milan Čičić, Nebojša Desnica.

„BZC Laptop servis RTV“ iz Novog Sada kao prvak Srbije u septembru će predstavljati našu žemlju na EMF Ligi Šampiona u Riminiju u Italiji. Treće mesto pripalo je ekipi „El maestro“ iz Batajnice koja je savladala „Full feel Forma urbaniko“ iz Subotice sa 2:0. Titulu najboljeg igrača Kupa Srbije poneo je Veselin Guberinić iz pobedničke ekipe „BZC Laptop servi RTV“ , koji je svoju tim predvodio do odbrane trofeja.

Najbolji strelac Kupa je Jovan Lazarević iz ekipe „Hidro baza“, a najbolji golman je Bojan Petrović iz ekipe „El Maestro“ iz Batajnice. Biznis Kup Srbije okončan je trijumfom ekipe „Devoteama“ iz Novog Sada koja je odbranila prošlogodišnji pehar nakon pobede od 3:1 nad „Alpakom“ iz Subotice.

Organizatori turnira su bili Srpska Federacija Minifudbala u saradnji sa organizatorima Minifudbal lige u Subotici, Goranom Popovićem i Strahinjom Marunićem uz podršku resora za sport Grada Subotice, Sportskog saveza Subotice i JKP „Stadion“.

Minifudbal Srbije
MINIFUDBAL SRBIJE